Coșul tău

Politica de Livrare & Metoda de plata

Livrarea produselor comercializate de Ledacy Auto se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat, in concret Urgent Cargus.

In vederea livrarii Produselor trebuie sa transmiti date de identificare si de contact reale, corecte, si care sa iti apartina. Ledacy Auto nu este responsabil de orice livrare eronata atunci cand aceasta este cauzata de culpa clientului.

In cazul unei erori minore in completarea numarului de telefon, respectiv a adresei de e-mail (o litera gresita, o litera lipsa, o litera/ cifra in plus etc.), te rugam sa ne contactezi in cel mai scurt timp la datele de contact disponibile pentru retrimiterea produselor. Orice intarziere in semnalarea situatiei ante-prezentate duce la inaplicabilitatea prezentei clauze. 

Livrarea Produselor se va efectua doar dupa confirmarea comenzii de catre Ledacy Auto.

Ca regula, livrarea Produselor se va efectua in cel mai scurt timp dupa indeplinirea conditiilor de inregistrare si confirmare a comenzii. In mod exceptional, termenul de livrare nu va depasi o perioada de 15 zile calculat de la data confirmarii electronice a comenzii, in eventualitatea unor erori tehnice sau de sistem.  O noua amanare a termenului de livrare va putea opera doar cu acordul scris al Clientului, in caz contrar Ledacy Auto fiind nevoita sa anuleze comanda si sa restituie eventualele sume achitate.

Comenzile inregistrate de luni pana vineri, dupa ora 18:00, cat si Sambata sau Duminica vor fi procesate in urmatoarea/ prima zi lucratoare.

Metoda de plata

Plata se va efectua numerar prin sistem ramburs cu ajutorul serviciilor de curierat agreate de Vanzator.

Toate tarifele aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

In urma plasarii comenzii si ulterior validarii acesteia de catre Ledacy Auto, vom emite si iti vom transmite toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor de tine conform legislatiei in vigoare.